INSCHRIJVINGEN

Voor het huidige schooljaar 2019-2020 is de maximum capaciteit van de school bereikt en kan niet meer worden ingeschreven. 

 

 

Volgend schooljaar 2020-2021:

Tijdens de coronacrisis worden alle inschrijvingen, waarvoor fysieke aanwezigheid vereist is, opgeschort. Omdat er nog veel onzekerheid is over het moment waarop fysieke inschrijving terug zal worden toegelaten, kiest onze school ervoor om de inschrijvingen voor het eerste jaar via digitale aanmelding te laten verlopen. 

Voor de inschrijvingen in het tweede jaar en hoger wachten we op meer duidelijkheid om een nieuwe datum voor inschrijvingen te bepalen, zie verder. 

 

Inschrijvingen eerste jaar voor broers/zussen

Broers, zussen en kinderen van personeel hebben voorrang. Instructies zijn verstuurd naar de smartschool-account van alle huidige leerlingen en co-accounts. U kan dit invullen zodat we u kunnen contacteren eens de toestand genormaliseerd is, dan kunnen we afspreken voor een persoonlijk contact om de inschrijving definitief te maken. Op deze manier bent u gerust dat u bij ons aangemeld bent en dat uw kind bij ons een plaats heeft. Indien u problemen ondervindt om aan te melden op smartschool kan u een e-mail sturen naar smartschool@donboscogb.be.

BELANGRIJK!

Broers, zussen en kinderen van personeel moeten niet aanmelden zoals hieronder. Volg de instructies verstuurd naar uw smartschool-account.

 

Inschrijvingen voor het eerste jaar en geen broer/zus op school

Tijdens de coronacrisis worden alle inschrijvingen, waarvoor fysieke aanwezigheid vereist is, opgeschort. Omdat er nog veel onzekerheid is over het moment waarop fysieke inschrijving terug zal worden toegelaten, kiezen de secundaire scholen Sint-Angela Ternat en Don Bosco Groot-Bijgaarden ervoor om de inschrijvingen voor het eerste jaar via digitale aanmelding te laten verlopen.

Neem snel een kijkje op www.naarschoolindilbeekternat.be, op deze website vind je alle informatie over het aanmelden terug.

 

Nieuwe inschrijvingen voor het tweede jaar en hoger

De overheid heeft op vrijdag 3 april beslist om alle inschrijvingen voor het tweede jaar en hoger op te schorten tot minstens 17 mei 2020.

Onze infodag op zaterdag 9 mei zal NIET kunnen doorgaan!

De inschrijvingen zullen verschoven worden naar een latere datum of digitaal verlopen. Om die beslissing te kunnen nemen wachten we af hoe de coronamaatregelen evolueren. We hopen op meer duidelijkheid in de week na de paasvakantie.

BEZOEK DUS DEZE WEBSITE OPNIEUW OP MAANDAG 27 APRIL 2020!

 

 

Om het schoolreglement te lezen klikt u hier.

Om de capaciteit en vrije plaatsen te bekijken klikt u hier.

Voor verdere vragen kunt u ons steeds contacteren op: administratie@donboscogb.be